Advanced Factories 2023. Candidatures Industry Startup Fòrum

455

Advanced Factories, l’esdeveniment líder en automatització i robòtica industrial del sud d’Europa, tornarà a reunir l’ecosistema emprenedor per a impulsar la modernització i transformació de la indústria.

 

El Industry Startup Fòrum obre convocatòria per a les startups amb les solucions més innovadores i disruptives en automatització, robòtica i indústria 4.0. Les startups seleccionades tindran l’oportunitat de realitzar un pitch davant de potencials clients, partners i inversors especialitzats del sector.

 

Del 18 al 20 d’abril, Advanced Factories reunirà a Fira Barcelona–Gran Via a l’ecosistema industrial espanyol a través de tota la seva cadena de valor, amb més de 7.000 empreses industrials i més de 100 organitzacions representades a través de patronals, associacions, clústers tecnològics, administracions públiques, col·legis professionals, i universitats, així com empreses de l’àmbit tecnològic i fabricants manufacturers. Tots ells busquen descobrir les últimes solucions en automatització industrial, robòtica i noves tecnologies 4.0 en les quals estan treballant els emprenedors del nostre país per a establir sinergies i impulsar la transferència tecnològica en el sector industrial.

 

És per això que Advanced Factories acull un any més el Industry Startup Fòrum, un espai que reuneix líders empresarials del sector, potencials partners, inversors i emprenedors perquè entre ells puguin compartir les seves solucions innovadores, establir sinergies i desenvolupar els projectes més disruptius aplicats a la fàbrica intel·ligent i connectada.

 

El Industry Startup Fòrum està obert a qualsevol startup, emprenedor o centre tecnològic que disposi de solucions innovadores en automatització, robòtica, analítica de dades, intel·ligència artificial, digital twin, ciberseguretat, entre altres tecnologies, que ajudin a definir nous models de negoci i nous processos de fabricació en la indústria. Els interessats poden presentar la seva candidatura fins al pròxim 5 de març.

 

Les startups seleccionades podran realitzar un pitch i donar a conèixer el seu projecte en el Industry Startup Fòrum, a més d’aprofitar els tres dies de Advanced Factories per a connectar amb l’ecosistema industrial espanyol i trobar partners per a desenvolupar el seu projecte.

 

Total Page Visits: 565 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorJornada formació ISACA BCN: “eIDAS #2 i nous serveis de confiança”
Artículo siguienteEl COETTC a l’acte “Ciència i innovació per transformar Reus”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí