Noticies ICAEN maig 2023

345
Certificats d’actuacions d’estalvi energètic (CAE)

Podeu consultar un nou apartat al web de l’ICAEN sobre el sistema de Certificats d’Estalvi Energètic (CAE), una eina per aconseguir els objectius d’estalvi energètic que marca Europa de manera més flexible i eficaç.

Aquest sistema facilitarà a les comercialitzadores complir amb les seves obligacions d’estalvi energètic. Les empreses podran obtenir un CAE en executar mesures d’estalvi que estiguin incloses en un catàleg d’actuacions. Les persones consumidores obtindran una deducció a la seva factura energètica.

En aquest apartat podreu resoldre dubtes sobre la finalitat d’aquests certificats, quines persones estan involucrades en el procés o quines són les actuacions que poden formar part d’un certificat CAE.

Més informació aquí


Actualització de les taxes
de certificació energètica d’edificis

La taxa per a la revisió, el control i la inspecció de certificats d’eficiència energètica d’edificis s’ha actualitzat en aplicació de la Llei 2/2023, del 16 de març, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2023.

Al web de l’ICAEN es poden consultar els valors de les taxes, a l’apartat de preguntes freqüents sobre certificació energètica d’edifici: TAXES 01. S’ha de pagar alguna taxa?


Presentació del document “Guia de criteris pel màxim aprofitament fotovoltaic de les cobertes”

El proper 26 de maig a les 10h, l’Institut Català d’Energia organitza una sessió de treball en línia per presentar el document “Criteris per al màxim aprofitament fotovoltaic de les cobertes dels edificis”.A més, durant la sessió diferents experts debatran sobre el posicionament del sector sobre la producció renovable a les cobertes, i s’explicaran casos pràctics de màxim aprofitament d’instal·lacions fotovoltaiques en cobertes d’edificis.

Més informació en aquest enllaç.

Total Page Visits: 924 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs d’edificis d’energia positiva
Artículo siguienteJornada formació ISACA BCN 23 maig: “Trencant barreres de hardware i software”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí