Jornada formació ISACA BCN 23 maig: “Trencant barreres de hardware i software”

390

El pròxim 23 de maig a les 18.00 hISACA Barcelona ha organitzat la xerrada “Trencant barreres de hardware i software“, a càrrec de Xavier Pi, Membre de la Comissió Indústria 4.0 – Enginyers de Catalunya, Co-director del Màster Industria 4.0 de la UPC-School, Membre del Consell Editor d’InfoPLC++.

 

Durant la sessió es parlarà de la denominada Quarta Revolució Industrial, en la que estem immersos, es caracteritza per la digitalització i interconnexió generalitzada tant dels processos com dels actius. Es tracta d’una revolució en la qual el hardware i el software tendeixen a envair-ho quasi tot, i superar les barreres en la seva incorporació sovint representen reptes tant a escala organitzativa com individual. Quina és la naturalesa d’aquestes barreres? Com es poden trencar?

 

L’enllaç per a participar en la conferència
España: +34 932 75 2004
Codi d’accés: 430-667-805

 

*NOTA: És important que desactiveu la càmera i el micro per facilitar la conferència. Els socis d’ISACA és important que indiquin el seu codi com a membre d’ISACA per gestionar els CPEs.

 

Total Page Visits: 583 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorNoticies ICAEN maig 2023
Artículo siguienteÈxit del Dia Mundial de les Telecomunicacions, Internet i la Societat de la Informació

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí