Entrades pels col·legiats del COETTC al MWC 2024

231

Amb gran il·lusió, us convidem a ser part del Mobile World Congress (MWC) 2024, un esdeveniment destacat per a professionals del món tecnològic i de les comunicacions. Enguany, tenim el plaer de reservar 5 entrades exclusivament per a membres col·legiats, com a mostra d’agraïment pel vostre dedicat esforç i aportació al sector de l’enginyeria i la tecnologia.

 

El MWC 2024 es presenta com una finestra cap a les darreres novetats tecnològiques, oferint-vos l’oportunitat de connectar amb figures clau de la indústria, així com amb startups innovadores i mentores visionàries. Aquest serà un espai idoni per immergir-vos en les tendències emergents, eines i tecnologies que estan definint el nou horitzó de la comunicació i la tecnologia.

 

Animem a tots els enginyers tècnics col·legiats a aprofitar aquesta oportunitat exclusiva. Les entrades són limitades, per tant, us recomanem inscriure-us el més aviat possible. Per a registrar-vos i optar a una d’aquestes entrades, visiteu el “Taulell d’anuncis” a Telegram. No deixeu passar aquesta oportunitat única de formar part del futur de la tecnologia, compartint i enriquint el vostre compromís amb la innovació i l’excel·lència professional.

 

 

Total Page Visits: 293 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorEl COETTC amb la 29a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica. Aconsegueix la teva entrada!
Artículo siguienteJornada formació ISACA BCN 13 febrer: “De les tendències del 2023 als desafiaments pel 2025”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí