El COETTC amb l’ACUSTICAT 2024. V Congrés d’Acústica de Catalunya

413

Esdeveniment de referència del sector acústic a nivell de Catalunya. Manresa. 24 i 25 d’abril del 2024


Orientat a les solucions tecnològiques, intangibles i socials. Multitemàtic i multisectorial. Convida a la reflexió i/o debat de reptes i dilemes.

 

Els dies 24 i 25 d’abril, se celebrarà una nova edició de l’ACUSTICAT, el Congrés biennal sobre el món de l’acústica catalana. Manresa, capital del Bages, acull la cinquena edició del congrés i ho fa des del Teatre Kursaal, un equipament que allotjarà ponències de nivell i fomentarà la reflexió sobre l’acústica en tres grans sales i una fira expositiva amb solucions i innovacions acústiques.

El COETTC i la seva vicedegana Aïda Espinet, experta en enginyeria acústica, no es perdran l’ocasió de col·laborar i participar-hi, com en edicions anteriors.

 

L’ACUSTICAT està organitzat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, l’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona amb el suport de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, l’Associació de Consultors Acústics de Catalunya, el Laboratori d’Enginyeria Acústica i Mecànica de la UPC i l’Ajuntament de Manresa i l’Ajuntament de Granollers. El Congrés compta amb un ampli suport d’empreses del sector, patrocinadores de l’esdeveniment que presentaran els seus serveis i solucions acústiques des del propi estand a la sala petita del Kursaal.

 

Les inscripcions ja estan obertes, enllaç AQUÍ.

 

Total Page Visits: 2216 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorJornada formació ISACA BCN 13 febrer: “De les tendències del 2023 als desafiaments pel 2025”
Artículo siguienteApagada de la TDT. Arriba el HD

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí