Sorteig del llibre “Internet Pioners” d’Andreu Veà

253

Andreu Veà, conegut com un dels pioners d’Internet a Espanya, és un enginyer i acadèmic destacat en el camp de les telecomunicacions i la tecnologia de la informació. És Enginyer Tècnic de Telecomunicació, fundador de WiWiW.org (Who is Who in the World of Internet’s Early Days), una iniciativa dedicada a documentar les històries dels individus claus en els inicis d’Internet. Membre de la Internet Society, ha contribuït significativament a la difusió del coneixement sobre la xarxa a través de les seves recerques i publicacions.

 

El llibre escrit per Andreu Veà, sota el títol “Internet Pioners”, representen una col·lecció inestimable d’entrevistes, anècdotes i estudis que revelen els orígens i l’evolució d’Internet. A través d’aquestes pàgines, els lectors poden conèixer de primera mà les experiències i desafiaments dels qui van construir les bases de la xarxa global. Aquests llibres ofereixen una perspectiva històrica única i inspiren reflexionant sobre l’impacte tecnològic i social d’Internet.

 

El sorteig dels 7 exemplars “Internet Pioners” entre els col·legiats és una manera excel·lent de difondre el coneixement i donar valor a la historia i el desenvolupament d’internet. Els guanyadors tindran en les seves mans una font d’inspiració i coneixement, narrada per un dels testimonis i contribuïdors clau en la construcció d’aquesta revolució tecnològica.

 

 

Formulari sorteig

 

 

Total Page Visits: 1118 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs: Linkedin per a professionals i vendes
Artículo siguienteProjecte ICEX Vives: oferta de pràctiques remunerades per a col·legiats

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí