S’entreguen els primers títols Professionals Habilitants de l’Estat

1216

En el Sopar de Gala Anual del COGITCV/AGITCV, al qual va assistir el COETTC, els companys de València van lliurar als nous col·legiats el seu títol professional que els habilita per ser, treballar i exercir a Espanya com a Enginyer Tècnic de Telecomunicació (ETT).  Aquest títol acadèmic, professional i oficial de Grau habilitant en Enginyeria en Telecomunicació (segons ORDRE CIN 352/2009) i la col·legiació al COGITT habiliten per a l’exercici de la professió regulada de l’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació.

Titulo Professionals Habilitants CoettcAquest títol professional estarà registrat en el registre de col·legiats del COGITT (Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació), com a titulació acreditativa segons la Llei 2/1974, de 13 de febrer, segons la Llei 25/2009 de 22 de desembre; i pel REIAL DECRET 418/2006, de 7 d’abril.

S’ha de tenir en compte que el no estar col·legiat INHABILITA per a l’exercici d’aquesta professió.

Formulari per sol·licitar el Títol Professional Habilitant.

 

Total Page Visits: 887 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí