S’entreguen els primers títols Professionals Habilitants de l’Estat

1444

En el Sopar de Gala Anual del COGITCV/AGITCV, al qual va assistir el COETTC, els companys de València van lliurar als nous col·legiats el seu títol professional que els habilita per ser, treballar i exercir a Espanya com a Enginyer Tècnic de Telecomunicació (ETT).  Aquest títol acadèmic, professional i oficial de Grau habilitant en Enginyeria en Telecomunicació (segons ORDRE CIN 352/2009) i la col·legiació al COGITT habiliten per a l’exercici de la professió regulada de l’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació.

Titulo Professionals Habilitants CoettcAquest títol professional estarà registrat en el registre de col·legiats del COGITT (Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació), com a titulació acreditativa segons la Llei 2/1974, de 13 de febrer, segons la Llei 25/2009 de 22 de desembre; i pel REIAL DECRET 418/2006, de 7 d’abril.

S’ha de tenir en compte que el no estar col·legiat INHABILITA per a l’exercici d’aquesta professió.

Formulari per sol·licitar el Títol Professional Habilitant.

 

Total Page Visits: 1159 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs d’Elaboració d’Estudis d’emissions Radioelèctriques d’EEBB de Telefonia Mòbil
Artículo siguienteEl Cos de Nacional d’Enginyers Perits Judicials Tecnològics pren forma

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí