17 maig. Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació

90
VINE A CELEBRAR EL DIA MUNDIAL DE LES TELECOMUNICACIONS
I LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ
17 de maig , d’11 a 13.30

Sota el lema la innovació digital pel desenvolupament sostenible, que exigeix pensament i accions innovadores, l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat), el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), el Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya (COETTC), l’Associació Catalana d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació (GrausTIC) i el Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació, organitzen aquesta jornada, emmarcada dins lesactivitats de la Unió Internacional de les Telecomunicacions (ITU)per celebrar aquest aniversari, amb la col·laboració amb Telefònica, el Cercle Tecnològic i Feceminte.

El DMTSI 2024 representa una oportunitat per a explorar com la innovació digital pot ajudar a connectar a tots i desbloquejar la prosperitat sostenible per a tots. La tecnologia innovadora pot ajudar a abordar els desafiaments més urgents del món, des de lluitar contra el canvi climàtic fins a eliminar la fam i la pobresa. De fet, les tecnologies digitals poden ajudar a aconseguir el 70% de les metes dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides per a 2030. No obstant això, les evidents bretxes digitals obstaculitzen la innovació en moltes parts del món. La falta de polítiques, inversió i habilitats digitals fa que molts països tinguin dificultats per a mantenir-se al dia en un panorama digital en ràpida evolució.

 

PROGRAMA

10:45h Acreditacions.

11:00h Benvinguda, a càrrec de Jordi Farré degà del COETTC, Karina Gibert, degana del COEINF i, Josep Ramon Ferrer, President de GrausTic.

11:15h Inauguració oficial, a càrrec de Chema Casas, director de la Territorial EST de Telefónica i de Liliana Arroyo, Directora General de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya (per confirmar).

11:25h Vídeo-salutació de Doreen Bogdan-Martin, secretaria general de la ITU.

11:30h Panell d’experts:
– Perquè un bessó digital del cos humà, a càrrec de Mateo Valero director del BSC-CNS.
– Perquè fem mesures de la Terra des dels satèl·lits, a càrrec de Mònica Roca, CEO d’IsardSat.
– Projecte SOFI, SOcial & Frailty Innovation, a càrrec de Pedro Lisbona de EVIDENZE.
– Projecte Escola 42, a càrrec de Ainoa Zamora, Directora Escola 42 Barcelona, Telefònica.
Modera: Anna Sánchez, Vicepresidenta de Telecos.cat.

12.30h Torn obert de paraules.

12.50h Acte de cloenda, a càrrec i de Francesc Viviani degà delegat del COIT a Catalunya, Gonçal Bonhomme president de Telecos.cat, i  Marc Realp Secretari de Telecomunicacions i Transformació digital  de la Generalitat de Catalunya.

Conductora de l’acte Marta Serrabou, Vocal de Talent Digital de Telecos.cat.

13:00h Copa de cava-networking.

13.30h Fi de l’acte.

 

Inscripció gratuïta (places limitades)

 

Total Page Visits: 1246 - Today Page Visits: 57
Artículo anteriorJornada formació ISACA BCN 28 maig “Pla de resposta a incidents de seguretat informàtica”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí