Construmat 2024.

87

Del 21 al 23 de maig – FIRA BARCELONA GRAN VIA – PAVELLÓ 2

 

Amb més de 40 edicions sent la fira referència de l’Estat Espanyol del sector de la construcció, CONSTRUMAT torna a ser l’aparador de les novetats, solucions i innovacions que transformen el sector de la construcció i la rehabilitació per a afrontar els reptes socials, econòmics i mediambientals actuals, posant el focus en la sostenibilitat, l’accessibilitat, l’eficiència energètica o els materials de proximitat per a millorar la vida de les persones.

Una cita única que connecta milers de professionals de tot l’ecosistema del sector amb les novetats i innovacions que ja són un èxit en el mercat.

El COETTC conscient de la relació dels nostres col·legiats amb el sector de la construcció i la importància de conèixer les últimes novetats i nous proveïdors de tot l’ecosistema vol convidar-vos a no perdre’s aquesta oportunitat. 

 

Aconsegueix la teva entrada!

 

FORMULARI

 

Total Page Visits: 598 - Today Page Visits: 1
Artículo anterior2024 Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació
Artículo siguiente20 de juny Dona Enginyera CosmoCaixa BCN

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí