Com s’escolleix la Junta del COETTC

85

En referència al correu enviat des del COITT, subscrit pel Degà, contravenint l’article 55.2 que atribueix al degà de la Demarcació l’autorització dels escrits i comunicats promoguts a Catalunya, recordem que els estatuts preveuen la moció de censura (article 50.4) per canviar el Degà i/o tota la Junta. Com que no la poden promoure, han buscat un subterfugi culpant el degà d’actuar a nivell particular, cosa que és impossible. En aquests moments, està en curs el procediment administratiu.

Mentrestant, recordem que el DEGÀ i la Junta del COETTC els escollim els col·legiats de Catalunya, no ens els imposen des de fora.

 

Hi ha precedents similars en el passat:
– Col·legi d’Obres Públiques: després de 4 anys, res. Actualment, la resta d’aquest col·legi volen fer com el CETOP català.
– COETTC: el COITT no va poder fer res per canviar el degà el 2009-10. Al final, va marxar per l’extinció del CETPTC (D-141/2010) per STS (sentència Suprem).

 

El que està passant és que el passat abril vam votar la “Segregació” i la vam enviar al COITT, que hauria hagut de convocar una Junta General Extraordinària per pronunciar-se sobre la nostra proposta de segregació, tal com està establert als nostres estatuts (article 79), i no ho han fet. Nosaltres ho hem enviat al Ministeri per iniciar el procés de publicació del Reial Decret de Segregació.

 

Recordem que durant la votació es va convidar diverses vegades a la Junta del COITT i/o qualsevol representant per defensar la “no” segregació, però no van voler intervenir, les seves raons tindrien.

Abans d’iniciar la segregació vam proposar una mediació, però la van rebutjar.

A més, el COITT ens ha suspès el retorn de les assignacions que necessitem per mantenir la DMC oberta. Hem retallat tot tipus de despeses per aguantar el màxim possible.

Aviat convocarem una Junta General Extraordinària per adoptar solucions.

 

En aquests moments, al COITT estan fora de normes; tenen moltes denúncies de tot Espanya: querelles contencioses, disciplinàries, sancions, eleccions impugnades, impugnada Junta General, etc. Necessitaven crear un problema a Catalunya i han generat una segregació, és a dir, un problema més gran.

En resum, no cal fer-los més cas del que marca la norma.

 

Llibertat, autonomia, La Junta del COETTC la escollim els col·legiats catalans.

 

Junta del COETTC

 

Informació en temps real al Taulell d’Anuncis.

 

Total Page Visits: 533 - Today Page Visits: 4
Artículo anterior20 de juny Dona Enginyera CosmoCaixa BCN
Artículo siguiente4 Nous trams de xarxa de fibra òptica desplegats per la Generalitat de Catalunya

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí