La ciberseguretat plat fort de la 5a edició del Security Forum

1348

El 17 i 18 de maig tindrà lloc a Barcelona el 5è Security Forum, l’esdeveniment més important del sector de la seguretat. Dirigida als professionals i empreses del sector es podrà veure l’última tecnologia en el sector de la videovigilància i antirobatoris o tot el relacionat amb la nova legislació vers la seguretat.

En relació a la legislació, l’eix central serà la Directiva NIS (Network and Information Security) que afecta a la seguretat de xarxes i sistemes de informació amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament de les polítiques de ciberseguretat als paisos europeus i que ha d’estar incorporada en 21 mesos per tal de poder aconseguir augmentar el nivell de ciberseguretat de la Unió Europea.
Així, la coordinació dels organismes implicats serà el fil conductor de la Taula Rodona que se celebrarà el Ciber Day del fòrum amb experts de primer nivell com Joaquín Castellón, Director Operatiu del Departament de Seguretat Nacional o Gemma María Campillos, Subdirectora General de Serveis de la Societat de la Informació i l’Agenda Digital.
Pel que fa a la seguretat, a la zona d’exposició de la fira podreu trobar l‘últim en gestió d’alarmes o expositors que ens mostraran les solucions globals en seguretat electrònica més importants (accessos, CCTV, incendi, intrusió i integració) pels mercats verticals més rellevants. Podreu trobar les principals companyies del sector i posar-vos al dia de totes les novetats.
En definitiva,  el Security Forum és el punt de trobada dels professionals i empreses del sector de la seguretat per tal de  poder estar al dia de tots els avenços tecnològics i les novetats legislatives relacionades amb el sector de la seguretat.
REGISTRE SECURITY FORUM

Total Page Visits: 1227 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorVIII Jornada Tècnica: Emprenedoria TIC
Artículo siguienteEl COETTC sorteja entrades pel Security Forum

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí