El COETTC posa en marxa el llistat de col·legiats per mesurar camps electromagnètics

2461

Des que el passat mes de juliol es publiqués el RD 299/2016 de 22 de juliol sobre la protecció de la salut i la seguretat dels treballadors contra els riscos relacionats amb l’exposició a camps electromagnètics, el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya (COETTC) no ha deixat de rebre sol·licituds de col·lectius com els higienistes, demanant enginyers amb capacitació per realitzar mesures de camps electromagnètics. Davant d’aquest fet ha decidit obrir una llista on les empreses interessades que necessitin aquest servei tinguin al seu abast un llistat d’enginyers professionals i amb experiència en el sector per tal de poder realitzar aquesta tasca.

Cessió d'aparells del COETTC per a col·legiatsEn aquest sentit el Col·legi, a més, posa a la disposició de la professió el seu servei de Cessió d’Aparells on poden trobar els aparells necessaris per a realitzar aquest tipus de feina i no tenir la necessitat d’adquirir aquest tipus de maquinària.

Aquest servei serà gratuït els 3 primers dies i a partir del 3r dia es cobraran 50€/dia + la fiança de l’aparell. I els col·legiats que hagi superat el curs de funcionament de l’aparell obtindran un descompte de 300€ en la fiança.

Així els col·legiats que vulguin pertànyer al Llistat de professionals per mesurar els camps electromagnètics d’empreses interessades en aquest servei han d’enviar aquest formulari:

 

Total Page Visits: 1745 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorActualitzacions normatives
Artículo siguienteEl Llibre de Visites desapareix

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí