Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

1333

El pròxim 23 de febrer de 2017 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 22a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.

L’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) tornen a unir esforços per organitzar conjuntament aquesta trobada, que -una setmana abans del Mobile World Congress- inaugurarà el calendari de grans activitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació del país.
I és que, a banda de ser la primera gran cita de networking de l’any entre professionals, empreses, administració pública, universitats, associacions i institucions del món TIC, l’acte constitueix el marc de lliurament dels Premis de la Nit, que enguany incorporen una nova categoria, el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, que reconeix el mitjà de comunicació (ràdio, televisió, premsa o Internet) d’àmbit nacional o internacional, que hagi destacat per la seva tasca de comunicació i divulgació de les TIC.
Aquest  premi se suma als cinc guardons ja existents;Premi Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada, Premi Salvà i Campillo a l’ Emprenedor/a, Premi Alan Turing al CIO de l’any, Premi Alan Turing al Compromís Socia i Premi d’Honor.
El jurat d’aquesta 22a edició de La Nit està format per professionals del sector TIC de reconegut prestigi i per representants d’ambdues entitats organitzadores.

INSCRIPCIONS  i Dossier Acte

Total Page Visits: 1000 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorNous cursos d’energia solar i energia fotovoltaica
Artículo siguienteConsulta per l’Adaptació del Reglament ICT al Reglament (UE) Nº 305/2011

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí