Bases reguladores dels ajuts als Cupons Industria 4.0

590

El passat mes de novembre la Generalitat va publicar la RESOLUCIÓ EMC/2808/2019, de 30 d’octubre, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts dels Cupons Indústria 4.0 per la contractació de serveis per a la transformació tecnològica en forma de cupons realitzats per proveïdors acreditats per ACCIÓ.
Aquests ajuts es divideixen en dues categories els cupons de diagnosi 4.0 i els d’implementació 4.0.
Les sol·licituds es presentaran telemàticament complimentant l’annex específic del formulari i la memòria tècnica  i el formulari de sol·licitud seguint les instruccions. (obtenir formularis i memòria). El termini de presentació de les sol·licituds s’establirà a la convocatòria d’aquests ajuts.

Es podran beneficiar:
a) Per a la tipologia Cupons de diagnosi 4.0 individuals i la tipologia Cupons d’implementació 4.0. les petites i mitjanes empreses amb establiment operatiu a Catalunya.
b) Per a la tipologia Cupons de diagnosi 4.0 col·lectiva, els clústers acreditats del Programa Catalunya Clúster d’ACCIÓ sempre que estiguin vigents. (Clústers)

La quantia de l’ajut serà d’un màxim de 14.000 euros, sempre i quan no superi el cost de l’actuació subvencionada.
La despesa mínima, realitzada i justificada, de l’activitat objecte de l’ajut exigible per poder considerar acomplert l’objecte i la finalitat de l’ajut, és del 80% del cost aprovat del servei.
La quantia de la subvenció atorgada, juntament amb els ajuts de minimis percebuts per l’empresa o entitat en els 3 darrers exercicis fiscals no podrà superar 200.000 euros.

Total Page Visits: 644 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorNoves-Tècniques-d’Atac-Descripció, nova jornada de formació de ISACA
Artículo siguienteEls enginyers lamenten els “pals de cec” amb el patinet elèctric

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí