El blockchain en el sector dels transports i la Nova Llei de Contractes en el sector públic a debat

1324

El Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya ha preparat dues jornades d’interès per a la nostra professió que tindran lloc al C/Del Vergós, 16 (BCN) de 9.00h fins a les 13.30h. Les jornades són:
L’impacte del blockchain en la gestió de les infraestructures i els serveis de transport (13 de juliol- gratuïta). Tractarà sobre com el transport i la logística fan front a una nova revolució digital i tecnològica de la mà del blockchain i les seves aplicacions futures i, a més, com afecta a les persones en la manera de gestionar i concebre la mobilitat a les ciutats i pobles. L’objectiu és abordar, amb experts del sector, les implicacions actuals i futures d’aquesta tecnologia en la gestió de les infraestructures i els serveis de transport. Més informació
La nova llei de contractes del sector públic a debat (18 de juliol/no col·legiats 50€). Abordarà els aspectes generals de la nova llei, que va entrar en vigor el passat 9 de març, i els nous aspectes de la regulació dels contractes de serveis i del contracte d’obra. La jornada constarà d’exposicions de ponents del sector, taula rodona i col·loqui.
Més informació

 

Total Page Visits: 1488 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorPublicat l’informe de les Tendències de Ciberseguretat del 1r trimestre del 2018
Artículo siguienteNoves funcionalitats telemàtiques per l’ATC per a col·legiats

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí