L’Ajuntament de Tarragona ja aplica la Llei 39/2015

1229

A partir d’aquest mes de febrer el consistori tarragoní ja aplica l’art. 14 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu, en el qual les persones que exerceixen una activitat professional per a la qual es requereixi la col·legiació obligatòria hauran d’utilitzar mitjans electrònics per realitzar els tràmits i actuacions que portin a terme amb les administracions públiques en exercici de la seva activitat.
Així,  a partir d’ara tots els tràmits que es realitzin a l’ajuntament per part dels col·lectius afectats per la normativa hauran de fer-ho de forma telemàtica. Per tal de poder fer-ho correctament l’entitat pública ha posat a disposició dels interessats un correu per poder realitzar consultes i aclarir dubtes:  eadministracio@tarragona.cat

Canvis web per a tràmits d’ICT
Des de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital ens han informat que ja ha publicat el seu nou web que podeu trobar AQUÍ. A més, a l’apartat de Serveis a la ciutadania podeu consultar tota la informació sobre ICT i el Registre d’Instal·ladors de Telecomunicacions.
I per tenir informació sobre la tramitació d’ICT’s, també podeu accedir-hi directament AQUÍ

Total Page Visits: 1029 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorTaller: Tecnologies Intel·ligents per crear ciutats més felices
Artículo siguienteVI Barcelona Telecom Consultants Day al MWC

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí