VI Barcelona Telecom Consultants Day al MWC

1260

El pròxim 28 de febrer a les 17h tindrà lloc a la seu del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona  (COACB) la 6a Edició del  Barcelona Telecom Consultants Day  organitzat, amb motiu Mobile World Congress (MWC), per Argelich Networks y la Society of Communications Technology Consultants International. L’acte multidisciplinari està obert a la participació de tots els assistents i és gratuït. A més, aquest edició compten amb la col·laboració i participació de Telecos.cat i el COACB.
Aquest any el tema de la trobada és “Com la tecnologia de les comunicacions està modelant el futur de la humanitat?” i vol fer des d’un punt de vista independent i no comercial la manera com les xarxes de telecomunicacions estan construint el futur o com la transformació digital està creant noves oportunitats. Malgrat els moviments reaccionaris i protectors observats a tot el món, la col·laboració, les xarxes i la interdependència són essencials per a la creació de riquesa de llarg a llarg del planeta.
A l’acte hi participaran destacats consultors internacionals independents que aportaran una perspectiva diferent, trencadora i lliure de conflictes d’interessos i que empenyen la creació de riquesa i prosperitat, creant un cercle de millora contínua.
Inscripció GRATUÍTA i Programa  

Total Page Visits: 1035 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorL’Ajuntament de Tarragona ja aplica la Llei 39/2015
Artículo siguienteL’EBSD s’endinsa en les noves tecnologies BIM aplicades a la seguretat i salut a les obres

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí