El Cos de Nacional d’Enginyers Perits Judicials Tecnològics pren forma

1275

Des de la Comissió de Pericials, liderada per Javier Marqués, Vicedegà del COGITT i Vicepresident del AEGITT, s’ha creat el Cos Nacional d’Enginyers Perits Judicials Tecnològics (CNIPJ). Aquest Cos Nacional eleva a la qualitat d’excel·lent i professional, la pràctica judicial que, en els nostres dies, i cada vegada més, necessita especialistes formats i regulats, que puguin escometre la labor pericial, així com la recerca judicial i policial, de forma correcta, excel·lent i ordenada.
L’objectiu d’aquest cos és que els Enginyers i Graduats que hi formin part, tinguin darrere un organisme que els ajudi, indiqui i controli que els informes i les recerques es desenvolupin conforme a la legislació vigent i amb uns controls de qualitat que facin del CNIPJ el Cos de Perits de més qualitat en tota Espanya.
Tots els professionals que hi formin part amb d’estar degudament formats com a ENGINYERS i GRADUATS i tenir la formació adequada en la pràctica pericial.
La presentació en societat es farà el dia 30 de març a Madrid. El 23 de juny Hi haurà una Jornada Tècnica sobre el CNIPJ a València on es lliuraran les primeres identificacions del CNIPJ.
Inscripcions:

Total Page Visits: 1017 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorS’entreguen els primers títols Professionals Habilitants de l’Estat
Artículo siguienteArgelich Network un dels promotors del VI Telecom Consultants Day

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí