VIII Jornada Tècnica: Emprenedoria TIC

1591

La demarcació del Col·legi a Múrcia organitza el pròxim 5 de maig a partir de les 16.30h al Palau Gónzalez Campuzano de la ciutat la VIII Jornada Tècnica al voltant de les Tecnologies Innovadores Intel·ligents (SIT) i que aquest any tindrà com a temàtica principal Emprenedoria Smart.

A l’acte intervindran experts i ponents de gran reputació dins del sector de les TIC de la talla de Miguel David Botía, responsable d’investigació i desenvolupament INTELKIA o José Carlos García Martínez, Analista de Projectes CEEIC. A més, es tractaran les últimes novetats i tecnologies actuals. INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

5 de maig 16.30h
VIII Jornada Tècnica
Palau Gánzalez Campuzano (Edificio de Cajamar situat a la Plaça de Julián Romea) Múrcia

Total Page Visits: 1491 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorTrobaFira el punt de trobada dels instal·ladors professionals
Artículo siguienteLa ciberseguretat plat fort de la 5a edició del Security Forum

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí