VIII Jornada Tècnica: Emprenedoria TIC

1404

La demarcació del Col·legi a Múrcia organitza el pròxim 5 de maig a partir de les 16.30h al Palau Gónzalez Campuzano de la ciutat la VIII Jornada Tècnica al voltant de les Tecnologies Innovadores Intel·ligents (SIT) i que aquest any tindrà com a temàtica principal Emprenedoria Smart.

A l’acte intervindran experts i ponents de gran reputació dins del sector de les TIC de la talla de Miguel David Botía, responsable d’investigació i desenvolupament INTELKIA o José Carlos García Martínez, Analista de Projectes CEEIC. A més, es tractaran les últimes novetats i tecnologies actuals. INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

5 de maig 16.30h
VIII Jornada Tècnica
Palau Gánzalez Campuzano (Edificio de Cajamar situat a la Plaça de Julián Romea) Múrcia

Total Page Visits: 1197 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí