Reseguint la història de la professió

1254

A finals del mes passat vam poder assistir a la presentació d’Eugenio Quesada del volumen XXXIX de la Biblioteca “Discursos Académicos” de la Real Academia Hispánica de Filatelia e Historia Postal  celebrada a Madrid a l’auditori de la Reial Casa de la Moneda (RCM-FNMT) i on es va descriure l’estreta  relació entre el Correu i la Telegrafia Elèctrica des dels seus origens.

Aquest acte ens va fer pensar que conforme explorem en l’inici de la professió cada vegada surten més evidencies que accentuen les conseqüències del Reial Decret de 1864 on és van reservar totes les aplicacions de la electricitat de l’Estat al Cos de Telègrafs.

 FMNT(Fàbrica Nacional de la Moneda y Timbre) amb el Subsecretari d’Estat de Foment, president i director tècnic de la FNMT i secretari de la AAT (Associació d’Amics del Telègraf). I això ens ha portat a esmentar que fa poc vam trobar el que està considerat el 1r reglament d’instal·lacions elèctriques d’Espanya de 1887, 8 anys després de patentar-se la bombeta per part de Thomas Alba Edison, i on es pot comprovar la rellevància que tenien els “Ajudants de Telègrafs”, que en aquella època era el grau més alt en quan a coneixements d’Ensenyament Superior, ja que, en aquell moment no havien enginyers.

 

Total Page Visits: 1047 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEls Administradors de Finques també han d’estar col·legiats per exercir
Artículo siguienteEste tipo te va a convencer de por qué programar es el nuevo leer y escribir

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí