El COETTC sorteja entrades pel Security Forum

1238

El COETTC sorteja entrades per als interessats en assistir a la 5a edició del Security Forum, la cita més important del sector de la seguretat d’àmbit nacional,  que se celebrarà els dies 17 i 18 de maig a Barcelona.


Formulari per entrar al sorteig de les entrades gratuïtes.

Amb el lema “View to Create”  es presenta com una cita orientada a la creativitat amb la vocació de servir de camí de transmissió entre la indústria i el mercat.
Així, durant els dos dies del congrés es podrà visitar l’àrea d’expositors on hi haurà representades les empreses més rellevants del sector amb les solucions i productes més novedosos del mercat. A l’espai per a panells d’experts hi haurà xerrades sobre transferència tecnològica entre les empreses i els professionals de la gestió, consultoria i instal·lació de solucions.
En aquest sentit, les jornades es divideixen en 2 dies. El Global Day on es s’anilitzarà la comunicació no verbal i comportaments sospitosos; Les guerres del segle XXI, així com l’impacte de la tecnologia en la privadesa de la nostra vida quotidiana. I un segon dia, Cyber Day,  on s’abordarà qüestions d’actualitat com la coordinació nacional davant la directiva NIS, la robustesa dels sistemes CCTV contra atacs cibernètics, …. El reconegut expert Deepak Daswani tancarà les jornades amb una xerrada sobre pirateria informàtica i ciberseguridad.
També es podrà assistir als premis Security Forum 2017, dirigits a promoure la recerca, el desenvolupament i la innovació en la indústria de la seguretat, que aquest any han guardonat a la Universitat de Granada, en la categoria de R+D+i, i a Securitas Seguretat en el de Millor Projecte de Seguretat a Espanya.
Programa

Total Page Visits: 1018 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorLa ciberseguretat plat fort de la 5a edició del Security Forum
Artículo siguienteAvinyó torna a la guerra carlina amb la 6a Fira dels Matiners a la Fira d’Avinyó

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí