2n Congrés de Seguretat i Telecomunicacions

1012

Amb el moment actual, més que mai hi ha una clara necessitat de garantir la seguretat telemàtica a nivell local i mundial. Amb aquest marc el pròxim 30 de maig a Toledo s’inaugurarà el 2on Congrés de Seguretat i Telecomunicació, organitzat pel COITT i la Demarcació del Col·legi a Castella-la Manxa, amb un programa que donar l’oportunitat de conèixer, escoltar les seves experiències i fer networking amb importants experts de la Seguretat física, de comunicacions i ciberprotecció al nostre país i en altres continents.
L’entrada és gratuïta prèvia inscripció al correo demarcacionclm@coitt.es
PROGRAMA

Total Page Visits: 872 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorÚltims dies per inscriure’s la curs de Perits Judicials a Barcelona
Artículo siguienteSubvencions per a la rehabilitació d’edificis d’habitatges

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí