Subvencions per a la rehabilitació d’edificis d’habitatges

1120

S’han publicat les bases per poder accedir a la subvencions previstes per a la Rehabilitació Edificatòria d’Edificis de tipologia Residencia (RESOLUCIÓ GAH/904/2017, de 25 d’abril, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al foment de la rehabilitació edificatòria d’edificis de tipologia residencia). Aquests ajuts tenen l’objectiu de subvencionar les obres de rehabilitació amb la finalitat la conservació, la millora de la qualitat i la sostenibilitat, i l’accessibilitat de l’edifici, segons les especificacions tècniques en l’ordre.  El termini de presentació s’ inicia el 13 de maig de 2017 i finalitza el 30 de juny de 2017.
Els beneficiaris són les juntes de propietaris, les agrupacions de juntes de propietaris i els propietaris únics d’edificis d’habitatges. També podran ser beneficiàries les administracions públiques, els organismes i altres entitats de dret públic, així com les empreses públiques i societats mercantils participades íntegrament o majoritàriament per les administracions propietàries dels habitatges.
Resolució GAH/904/2017 de 25 d’abril

Total Page Visits: 986 - Today Page Visits: 1
Artículo anterior2n Congrés de Seguretat i Telecomunicacions
Artículo siguienteEl COETTC us convida al BizBarcelona

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí