La Salle posa e marxa ENERHAT i ENERPAT, noves eines de rehabilitació energètica d’edificis

1121

ARC, el Grup de Recerca Enginyeria i Arquitectura de La Salle, ha posat a disposició de l’usuari les aplicacions web ENERHAT i ENERPAT que permeten valorar la rehabilitació energètica d’edificis residencials.

 

L’eina ENERHAT (Energy Housing Assessment Tool) permet a llogaters, propietaris i agents immobiliaris conèixer l’estat de conservació dels edificis residencials i la seva classificació energètica, comparar la seva eficiència energètica amb immobles similars, valorar la inversió necessària per millorar-los i trobar subvencions per a dur a terme la reforma.

L’ENERPAT (Energy Planning Assessment Tool), per la seva banda, és una aplicació adreçada a professionals del sector de l’edificació (arquitectes, urbanistes, constructors, tècnics i gestors municipals) per avaluar l’estat del parc edificat i definir estratègies de rehabilitació per millorar l’eficiència energètica dels edificis residencials.

Total Page Visits: 1679 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorNovetats ICAEN
Artículo siguienteReunió amb David Ferrer nou secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí