Ajudes Kit Digital per a PIMES de 3 a 9 treballadors

344

A partir del 2 de setembre les empreses de 3 a 9 treballadors ja podran sol·licitar les ajudes del Kit Digital, que ofereix el Govern de l’Estat a través de Red.es, amb l’objectiu d’afavorir i impulsar la transformació digital de les pimes. Aquesta nova convocatòria conviurà durant uns dies amb el termini de presentació de sol·licituds de l’anterior (empreses de 10 a 49 treballadors), que continuarà obert fins al 15 de setembre del 2022.

 

En aquesta segona fase del Kit Digital s’ofereix un catàleg amb 12 solucions diferents, dues més que a l’anterior, i les pimes podran triar on gastar els diners per digitalitzar el seu negoci. La quantia de l’ajuda serà de 6.000 euros i amb aquests diners les empreses podran adquirir les solucions de digitalització per a àrees com web i presència a Internet, gestió de xarxes socials, comerç electrònic, gestió de clients, serveis i eines d’oficina virtual, intel·ligència empresarial i analítica, gestió de processos, factura electrònica, comunicacions segures, i ciberseguretat. A més, en aquesta segona convocatòria, s’hi afegeixen dues noves categories com són presència avançada a Internet i Marketplace.

 

Com sol·licitar-la:

  • Registra’t a l’àrea privada de www.acelerapyme.es.
  • Fes el test d’autodiagnosis digital i escollir una o diverses de les solucions proposades.
  • Sol·licita l’ajut a la seu electrònica https://sede.red.gob.es

Les ajudes s’atorgaran de forma directa i per ordre d’arribada, després de comprovar el compliment dels requisits exigits. Bases reguladores i totes les seves novetats

 

Després de rebre l’ajuda:

  • Triar el nostre agent digitalitzador (+8.700 agents). Llistat agents operatius. Hem de tenir en compte que no ens ingressaran l’ajuda al nostre compte, sinó que serà l’agent digitalitzador escollit per realitzar la feina qui cobrarà els diners de l’ajuda del Kit Digital. El termini d’adhesió d’agents continuarà obert durant tot el Programa i el catàleg s’anirà ampliant.
  • Ens poden sol·licitar la justificació de la inversió feta en qualsevol moment. Cal tenir cura del contracte que signarem amb l’agent digitalitzador.
  • Si el pressupost de l’agent digitalitzador supera l’ajuda rebuda, la quantitat restant anirà a compte nostre.

 

Total Page Visits: 531 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs: Introducció a les Telecomunicacions Quàntiques
Artículo siguienteAdvanced Factories 2023-Industry 4.0 Congress reunirà 380 experts en automatització industrial i robòtica

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí