Jornada Institucional de l’Enginyeria Europea

681

El Comitè Nacional Español de la FEANI organitza pel pròxim 24 de maig a Madrid un acte institucional de l’enginyeria amb el nom: “Skills for European Engineering Professionals” on es reuniran els més alts representants de l’enginyeria espanyola i europea. La jornada és totalment gratuïta (fins a completar l’aforament)
El periodista Manuel Camp Vidal serà l’encarregat de moderar les conferències i xerrades que s’abordaran sobre temes de gran rellevància per al sector de l’Enginyeria com la implementació de la indústria 4.0, l’ús d’energies eficients, la digitalització de la societat, els diferents perfils professionals… tant des de la vessant l’espanyola com l’europea.
Organitzat pel Comitè Nacional Español de la FEANI (Federació Europea d’Associacions Nacionals d’Enginyers), en col·laboració amb el INGITE i el IIE.
PROGRAMA 

Total Page Visits: 544 - Today Page Visits: 1

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here