El COETTC opina sobre l’incendi del Festival Tomorrowland

990

Jordi Farré, degà del COETTC, a atès a Catalunya Radio per tal de donar la seva opinió sobre les causes de l’incendi del Festival Tomorrowland destacant el component acústic i electrònic que hi ha en esdeveniments d’aquest tipus i on els enginyers tècnics de telecomunicació (ETT) són l’autoritat competent en aquest àmbit. Catalunya radio degà del COETTC

Cal destacar que encara és molt aviat per donar dades concretes, ja que, falten els informes del que va poder provocar el foc. No obstant, les imatges del succés que s’han pogut veure als mitjans poden aportar molta informació sobre el que realment va passar.

Total Page Visits: 869 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí