Licitació per una plataforma per smart cities en petits ajuntaments

1412

Castella i Lleó ha tret a licitació per implantació de la plataforma territori intel·ligent dirigit a tot el territori espanyol. Aquest projecte és la fase inicial d’una plataforma horitzontal amb 3 aplicacions verticals (enllumenat, residus i aigües) que s’utilitzarà de forma comuna en l’àmbit de tota la CCAA, perquè posteriorment l’empresa adjudicatària gestioni la licitació de l’expansió dels serveis mitjançant projectes de sensorització als petits ajuntaments. Cal destacar que s’ha de tenir clar que per accedir a aquest tipus de concursos és imprescindible complir amb la llei i estar col·legiat, fet que comproven les administracions públiques a través de la finestreta única del mateix col·legi.
Projecte IMPLANTACIÓ DE LA PLATAFORMA TERRITORI INTEL·LIGENT DE CASTELLA I LLEÓ

Fixar-se amb el punt 9 “ Gestió de Servei” del plec de condicions tècniques, on s’indica que l’empresa adjudicatària nomenarà un interlocutor global del servei, un cap de projecte, que serà l’encarregat de la posada en funcionament del servei, així com del control, del seguiment i de la gestió del mateix, i del que dependrà l’Oficina Tècnica que serà l’encarregada d’elaborar un document de requisits tècnics de sensors/actuadors de Territori Rural Intel·ligent amb el suficient detall perquè les Administracions Locals participants puguin licitar l’adquisició, instal·lació i manteniment d’aquests sensors/actuadors, així com de les seves corresponents línies de comunicació.

 

Total Page Visits: 1265 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorConveni de formació COITT i la UNED
Artículo siguienteReial Decret 115/2017 sobre comercialització i manipulació de gasos fluorats

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí