Convocat el Premi a Dones Innovadores 2018

1121

L’objectiu es reconèixer a dones que hagin excel·lit en el seu camp professional. La data límit per a presentar candidatures és el 15 de novembre de 2017.

La Direcció General de Recerca i Innovació de la Comissió Europea ha convocat la 5na edició del Premi a Dones Innovadores 2018 amb l’objectiu de lluitar contra la manca de reconeixement públic i donar visibilitat a dones emprenedores que serveixin com a exemple a d’altres que es plantegin emprendre com a projecte professional.
Seran susceptibles de ser premiats tots els projectes empresarials innovadors per al seu nínxol de mercat, que hagin iniciat la seva activitat l’1 de gener de 2016 i de qualsevol sector. Si voleu conèixer la resta de informació podeu entrar a aquest ENLLAÇ
La data límit per a presentar candidatures és el 15 de novembre de 2017 i la decisió del jurat amb els noms de les guanyadores està prevista pel primer trimestre de 2018.

Total Page Visits: 1377 - Today Page Visits: 2

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí