Oberta consulta per l’elaboració de l’Estratègia Digital per una Espanya Intel·ligent

1753

El Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital (MINETAD), ha dissenyat una consulta pública per determinar reptes i identificar actuacions i instruments a desenvolupar a l’Estratègia Digital per una Espanya Intel·ligent, el projecte que aspira ser un conjunt d’actuacions compartides que contemplin la visió i l’opinió de tots els agents implicats. El termini acaba el 30 de setembre
En aquest sentit, el col·legi vol que es participi en aquest projecte a través de la consulta oberta perquè les entitats, institucions i altres implicats puguin determinar reptes i identificar actuacions i instruments a desenvolupar dins del marc d’aquesta estratègia.
Fins el 30 de setembre hi ha temps per fer les aportacions corresponents a l’estudi estratègic i s’ha de fer a través del formulari que hi ha en aquest ENLLAÇ

Total Page Visits: 1628 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl COETTC defensa a un treballador amb EHS, electrosensibilitat, dels errors tècnics de l’Administració- (cat)
Artículo siguienteConvocat el Premi a Dones Innovadores 2018

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí