Reunió amb David Ferrer nou secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat

2736

La situació actual i problemàtica de les Xarxes de Telecomunicacions ha estat el motiu principal de la reunió que han mantingut, Jordi Farré, degà del COETTC i David Ferrer, nou secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat i enginyer tècnic de telecomunicacions de professió.
Durant la trobada s’han posat sobre la taula els temes més importants que preocupen al sector i que afecten en major part a la ciutadania. Els punts més importants que s’han tractat:

  • Estat de les instal·lacions en edificis de xarxes de fibra òptica (FO) en les Infraestructures Comunes de Telecomunicacions (ICT), punt on tant Generalitat com col·legi van estar d’acord en treballar-hi de forma conjunta per tal de millorar l’estètica de les poblacions de Catalunya i poder ordenar-les considerant que es tracta d’una ICT en edifici construït i demanar el projecte pertinent. S’ha considerat el sistema més econòmic i eficaç, a més, del que aporta més garanties.
  • La Ciberseguretat al nostre país.
  • Recent Sentència del Suprem que confirma que les mesures les ha de fer un ETT de la Classe Telecomunicació.
  • La nostra disposició per col·laborar en diferents àmbits per tal de garantir el millor servei als ciutadans.

A més, durant la trobada s’ha arribat a un acord per treballar de forma conjunta les diferents problemàtiques que poden anar sorgint.
Entrevista David Ferre a Cat Radio, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat.

Total Page Visits: 4759 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorLa Salle posa e marxa ENERHAT i ENERPAT, noves eines de rehabilitació energètica d’edificis
Artículo siguienteCurs bàsic de Peritatge Telemàtic i Informàtica Forense

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí