El COITTA/AAGIT celebra la X Edició del Fòrum Telecos Andalusia 2017

2048

Andalucía Compromiso Digital, APTA, OFG i el programa “EL Hormiguero”, Premis Ingenio 2017

El passat 10 de novembre el COITTA/AAGIT va celebrar  al Gran Hotel Miramar de Màlaga la X Edició del Fòrum Telecos Andalusia 2017, una cita anual que s’ha posicionat com a trobada de referència d’enginyers i del sector TIC d’Andalusia i al qual van assisitir nombrosos representants del món polític, econòmic i social, i professionals de la CCAA andalusa, així com més de 200 professionals del sector de les telecomunicacions d’aquesta comunitat.

L’acte inaugural va estar presidit pel president del col·legi andalús, Juan Luis Cruz i clausurat per l’alcalde de Màlaga, Francisco de la Torre. Durant la jornada es van poder conèixer les últimes novetats per seguir sumant en els avanços d’aquest sector.

En el marc d’aquest fòrum, com cada any, es van entregar els premis Ingenio 2017. Aquest any la distinció Enginyer de l’Any de 2017 a l’Enginyer de telecomunicacions Antonio Fernández -Paniagua Díaz-Flores, actual Sotsdirector General de Planificació i Gestió de l’Espectre Radioelèctric de Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital, en reconeixement a la seva trajectòria professional, així com a la seva aportació de coneixement al sector de les telecomunicacions en les seves diferents funcions com a professional del sector.

Entre els premis que es van concedir podem destacar; Ingenio Junior per a José Carlos Martínez Durillo pel millor Projectes Fi de Grau, sobre “DATV Receiver System Design andDevelopment”, Ingenio Sènior per José María Fernández Domenech un reconeixement honorífic als seus 41 anys de trajectòria professional en l’àmbit de l’Enginyeria de les Telecomunicacions, dins de la societat andalusa.

El Premi Ingenio a la Millor Iniciativa Pública a Andalusia Compromís Digital, una iniciativa de la Conselleria d’Ocupació, Empresa i Comerç que contribueix a millorar l’aprofitament de les noves tecnologies i el desenvolupament de les habilitats digitals de la ciutadania andalusa.

El Premi Ingenio Comunicació i Divulgació Tecnològica, a la Secció de ciències del programa de Televisió “El Hormiguero” per contribuir en l’acostament de la ciència i la tecnologia a la societat. En el programa del dis 15 de novembre l’equip del programa va agrair el premi.

El Premi Ingenio al Millor Projecte Associatiu a APTA (Associació del Professorat de Tecnologia d’Andalusia) per garantir una bona Educació Tecnològica, fomentar la innovació i l’Educació Tecnològica com a matèria integradora. Destacant la importància que aquesta Associació dóna a la dona al món de la tecnologia i la ciència.

El Premi Ingenio Millor Projecte Empresarial a OFG Adquisicions i Enginyeria, empresa cordovesa d’enginyeria amb més de 20 anys d’experiències, i gran presència internacional, que brinda solucions integrades per satisfer les necessitats que engloba el sector de les telecomunicacions.

Total Page Visits: 1663 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorConsulta pública la modificació de l’Annex II del RD 1513/2005 pel qual es desenvolupa la Llei 37/2003, de 17 de novembre, del Soroll referent a l’avaluació i gestió del soroll ambiental
Artículo siguienteEntrades gratuïtes per als col·legiats per veure el Barça

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí