VII Congrés de Turisme Digital del COITTCAN

1357

El 26 i 27 de maig es va celebrar en format online el VII Congrés de Turisme Digital, organitzat pel COITTCAN, el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Canàries i l’ACITICS, Associació Canària d’Enginyers i Graduats en Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, dirigit principalment a empresaris, tècnics, proveïdors de serveis i professionals del sector TIC, així com professionals i usuaris de les noves tecnologies vinculades al turisme.

Set panells telemàtics amb trenta ponències sobre assumptes relacionats amb la seguretat en destinacions turístiques, canvis en les infraestructures, nous models de destinació post COVID o el paper de la col·laboració, componen el programa de la VII edició, l’edició més internacional de totes les celebrades fins ara que ha comptat amb ponents d’arreu del mon.

 

Més informació

 

 

 

Total Page Visits: 1657 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl COETTC i Telecos.cat col·laboren millorant les comunicacions dels punts de vacunació COVID
Artículo siguienteNou Reial Decret 390/2021 de Certificació Energètica

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí