Les TIC celebren el seu dia a Santa Cruz de Tenerife

1527

El passat 26 de novembre va tenir lloc a Santa Cruz de Tenerife el VIII Dia de les TIC. L’acte va donar inici amb la celebració d’una trobada tècnica que sota la denominació “La digitalització amb una altra mirada”, va posar sobre la taula el paper de la dona tecnològica. Va presentar la jornada Sebastián Suárez, President de ACITICS i Degà del COGITTCAN, donant pas a les ponents, María Luisa d’Arcs, María Victoria Cairos, Esther Verdú i Verónica Martín.

En relació al paper de la dona dins de les TIC, durant l’acte va quedar clar que les organitzacions tenen un paper clau en la retenció del talent femení i en l’impuls de la dona cap al món tecnològic. Només l’acció combinada de tots els agents implicats aconseguirà un increment significatiu de la presència de la dona al món digital de les empreses i que és necessari que el talent que existeix en un país es mobilitzi independentment del sector i del gènere. El talent serà la clau i la gran oportunitat per a les dones.
En el marc d’aquesta jornada, durant l’esmorzar que va reunir a gairebé un centenar de companys i amics, es va procedir al lliurament dels premis a 25 anys de professió per a diversos companys del sector.

El premi ACITICS 2017, que es lliura a personalitats o entitats relacionades amb les TIC, va recaure en aquesta edició per la seva labor al servei de la societat fent ús de les Telecomunicacions al Centre Coordinador d’Emergències i Seguretat CECOES, 1-1-2.

Total Page Visits: 1838 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorConvocatòria d’una plaça per a ETT a l’Ajuntament de Cunit
Artículo siguienteEntra en vigor el Reglament d’Instal·lacions de Protecció contra incendis

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí