Smart Living Marbella, es consolida com a referent en innovació i noves tecnologies

2245

La setmana passada va tenir lloc a Marbella, l’Smart Living Marbella organitzat pel Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació d’Andalusia (Coitta) i l’Ajuntament de Marbella., un congrés que vol ser una referència en innovació i noves tecnologies en l’àmbit europeu i internacional i que amb aquest vuitena edició ho ha aconseguit enfocant-se a posar primer a les persones  i després a les tecnologies, en concret a les tecnologies de l’entreteniment fent les ciutats intel·ligents unes ciutats més divertides.
El Congrés es va dur a terme durant dos dies on, aquest edició, les noves tecnologies i les eines necessàries per aconseguir ciutats intel·ligents de primera van ser l’eix central de les quatres sessions temàtiques que van comptar amb importants experts del sector, com ara, Eladio Gutiérrez, Soci- Director d’EGM-Consultoría en Telecomunicaciones y Medios Audiovisuales, S.L., Andrés Armas, Director General de UTECA (Unió de Televisions Comercials en Obert), Jesús José Rodríguez Manager de TV Services and Platforms Vodafone Ono S.A.U, entre altres. A més, d’una masterclass a càrrec de Carlos Jean que va mostrar la unió entre creativitat i marquèting.
L’acte es va tancar amb un gran èxit d’assistència i la seva consolidació com a referent estatal en tecnologia i innovació.

 

Total Page Visits: 2081 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorPresentació telemàtica per llei
Artículo siguiente“Pagué para liberar a mi empresa de un ciberataque”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí