La XII Fira Nacional AOTEC de Telecomunicacions tanca amb l’assistència d’uns 2000 professionals

1528

La XII edició de la Fira Tecnològica AOTEC ha tancat les seves portes després de rebre l’assistència d’uns 2.000 professionals del sector dels operadors locals de telecomunicacions, una trobada nacional que ha reunit a gairebé un centenar d’empreses proveïdores de tecnologia d’avantguarda en xarxes de banda ampla, connectivitat mòbil, a més de continguts televisius i serveis complementaris, i en el qual s’han abordat les noves tendències com el IoT o el 5G.
La mostra és una cita nacional de referència en el camp de les telecomunicacions i una de les trobades professionals més grans que se celebren a la Regió de Múrcia aquest any. Està especialitzada en operadors locals de telecomunicacions, un sector compost per més d’1.000 pimes que presten servei principalment en poblacions de menys de 50.000 habitants i que estan distribuïdes per tot el territori nacional.

Total Page Visits: 2141 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorDescomptes per al Ballet de Moscú
Artículo siguienteCOITTA celebra el primer Tokenomics Spain, una trobada de startups i inversors del sector de videojocs

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí