Torna el II Congrés de Drons de Galícia

0
232

La capital ourensana acollirà al Centre Cultural Marcos Valcárcel i a l’Auditori Municipal, del 24 al 26 de maig,  el segon II Congrés Internacional de drons, en el qual s’analitzarà el futur d’aquestes aeronaus no tripulades.

Durant tres dies tècnics, empresaris i interessats en aquesta tecnologia estudiaran els últims avanços en el sector dels drons, les aplicacions i serveis, així com les línies fixades de recerca que s’estan desenvolupant i les diferents oportunitats d’ocupació i negoci que ofereix aquest sector.

Entre les ponències destaca la presència del director general d’Aviació Civil, Raúl Medina, que presentarà el pla estratègic que ha elaborat aquest departament i en el qual té una gran importància el dron.

Inscripcions

El Congrès als Mitjans:

El congreso internacional de drones reunirá en Ourense a medio centenar de expertos (La Voz de Galicia)

Más de 50 expertos analizarán cuál es el futuro de los drones (La Región Ourense)

291total visits,3visits today

Dejar respuesta