IX Jornada Tècnica del COGITTRM i ACARMITT

950

El passat 27 d’abril es va celebrar al Palau González Campuzano de Múrcia la IX Jornada Tècnica del Colegio Oficial y Asociación de Graduados e Ingenieros Técnicos de Telecomunicación de la Comunidad Autónoma de la Región de Murcia (COGITTRM i ACARMITT) amb el títol Ingeniería para un futuro sostenible.
La jornada va tenir com a punt de partida l’aposta cada vegada més clara dels professionals del sector de seguir treballant per garantir l’accès i l’ús de les telecomunicacions sota una visió solidaria. A l’acte van participar la Universidad Católica San Antonio de Murcia (UCAM) y la Universidad Politécnica de Cartagena (UPCT), els operadors Orange i Vodafone, l’Asociación Nacional de Operadores de Telecomunicaciones y Servicios de Internet (Aotec), i empreses del sector tan importants com IdSA, Soltec Energías Renovables, Hidrogea, Regenera y Cajamar.

Ressò a la premsa: La Opinión de Murcia   Notícia en pdf

Total Page Visits: 1013 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí