Constitució de la demarcació d’Extremadura

2011

El passat 29 de novembre es va constituir el Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació a Extremadura, (COGITTEX) una nova demarcació del COITT que presidirà  Juan Santos Manzano com a degà. Amb la creació d’aquesta nova demarcació, el COITT aposta per la descentralització de les institucions i ens representatius dels professionals d’enginyeria de telecomunicació.

Des del COETTC els vam acompanyar en aquest dia amb la presència de Jordi Farré, degà del col·legi a Catalunya

El nou col·legi neix amb l’objectiu de donar valor a la professió a la qual representen, i fomentar llaços entre professionals de diferents regions que permetin crear sinergies. Treballaran per donar visibilitat, projecció i potenciar el talent de les enginyeres i enginyers d’Extremadura, així com fomentar la diversificació de projectes.

Amb aquesta comença una nova etapa on es fomentarà la diversificació de projectes de blockchain, 5G, Big Data, ciberseguretat, turisme digital IoT, Smartcities, entre altres.

L’acte va comptar amb el suport i suport de nombrosos companys, i representants d’altres demarcacions del COITT, entre les quals es trobava el COETTC amb el seu degà, Jordi Farré, al capdavant, que també va voler ser partícip de la constitució d’aquesta nova demarcació.

Total Page Visits: 2739 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorConveni entre el COETTC i dmELECT
Artículo siguienteObligacions básiques en matèria laboral

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí