Institut d’Energia Solar Fotovoltaica creat al 1979 dins l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació.

0
83

El govern, un cop més, quan va decidir investigar com fer útil, tant socialment com econòmicament, l’electricitat produïda per l’energia solar, va pensar en els Enginyers de Telecomunicació. Per fer-ho l’any 1979 es va crear l’Institut d’Energia Solar dins la Universitat Politècnica de Madrid. Aquest Institut va recollir la tradició investigadora i docent del laboratori de Semiconductors, existent des del 1969, de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicació de Madrid (ETSIT-UPM)

16/2/1979 Ordre de Creació de l’Institut d’Energia solar Fotovoltaica.

Les conclusions de l’Institut d’Energia Solar Fotovoltaica dirigit per  un Enginyer de Telecomunicació Catedràtic d’Electrotècnia, juntament amb altres professionals del sector, ha estat fonamental per formular els projectes de Decrets que s’han implantat a España per l’energia solar fotovoltaica i que ha fet que en el període previ a la crisi fóssim líders en el món en la seva implantació.

El març de 2018 l’Enginyer Tècnic de Telecomunicació Pedro Sánchez va projectar i va posar en marxa a Requena la planta solar més gran de la C. Valenciana. Diario de Levante

Dejar respuesta