1979. Institut d’Energia Solar Fotovoltaica creat dins l’Escola d’Eng. Telecomunicació.

3619

El govern, un cop més, quan va decidir investigar com fer útil, tant socialment com econòmicament, l’electricitat produïda per l’energia solar, va pensar en els Enginyers de Telecomunicació. Per fer-ho amb Ordre de 16 de febrer de 1979 és va crear l’Institut d’Energia Solar dins la Universitat Politècnica de Madrid. Aquest Institut va recollir la tradició investigadora i docent del laboratori de Semiconductors, existent des del 1969, de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicació de Madrid (ETSIT-UPM).

Reglament:

Les conclusions de l’Institut d’Energia Solar Fotovoltaica dirigit per  un Enginyer de Telecomunicació, Antonio Luque, Catedràtic d’Electrotècnia, juntament amb altres professionals del sector, ha estat fonamental per formular els projectes de Decrets que s’han implantat a España per l’energia solar fotovoltaica i que ha fet que en el període previ a la crisi fóssim líders en el món en la seva implantació.
El març de 2018 l’Enginyer Tècnic de Telecomunicació Pedro Vte. Sánchez Martínez va projectar i va posar en marxa a Requena la planta solar més gran de la C. Valenciana. Diario de Levante

Total Page Visits: 3702 - Today Page Visits: 3
Artículo anterior1955. Energia Nuclear preferència per als Enginyers de Telecomunicació.
Artículo siguiente2002. 1r Col·legi Oficial en adoptar el Visat Telemàtic

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí