2 invitacions per assistir a ANIMA Project

1026

En el marc del Programa Horitzó 2020, el consorci del projecte ANIMA (Administració d’Impacte de soroll d’Aviació a través d’Aproximacions) celebra una jornada sobre la gestió i mesura de l’impacte del soroll de l’aviació: Explorant enfocaments novells per a la gestió de soroll de l’aviació que tindrà lloc a Gava, el 14 de juny, entre les 10:00 i les 16:00, a l’AC Hotel Gava Mar.
Amb aquest acte es pretén presentar el projecte ANIMA a les parts interessades de la zona i relacionar-se amb ells mitjançant l’intercanvi de comentaris sobre la situació local a Gavà, sobre com es pot millorar la recerca i polítiques i pràctiques efectives de gestió del soroll.
El soroll de l’avió té un impacte negatiu en les comunitats locals i reflecteix la percepció pública de la indústria del transport aeri. El sector de l’aviació ha d’abordar les preocupacions contínues dels municipis, atesa la seva creixent influència en la planificació i les decisions mediambientals dels governs nacionals i locals.  ANIMA és un projecte d’investigació que se centra substancialment en aquests aspectes i que recull alguns dels actors clau de la comunitat europea de recerca i el sector de l’aviació.

Més Informació i Programa Anima Project

El COETTC posa a disposició dels seus col·legiats 2 invitacions per poder assisitir-hi. Els interessats heu d’omplir aquest FORMULARI

Total Page Visits: 11660 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorSubvencions per a l’adquisició i millora de competències professionals relacionades amb la tecnologia i la transformació digital
Artículo siguienteIII Congrés Internacional de Seguretat i Telecomunicacions

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí