Subvencions per a l’adquisició i millora de competències professionals relacionades amb la tecnologia i la transformació digital

1393

El passat  26 de maig, es va publicar en el BOE la Resolució d’11 de maig de 2018, del SEPE (Servei Públic d’Ocupació Estatal), per la qual s’aprova la Convocatòria per a la concessió de subvencions públiques per a l’adquisició i millora de competències professionals relacionades amb els canvis tecnològics i la transformació digital, dirigits prioritàriament a les persones ocupades.
El text íntegre d’aquesta Convocatòria va ser publicat el passat 21 de maig en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions. Adjuntem l’enllaç per si esteu interessats, ja que, el termini per presentar sol·licituds és de 30 dies naturals des de l’endemà de la publicació en el BOE.

CONVOCATÒRIA

 

Total Page Visits: 1515 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCOITTA celebra el primer Tokenomics Spain, una trobada de startups i inversors del sector de videojocs
Artículo siguiente2 invitacions per assistir a ANIMA Project

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí