COITTA celebra el primer Tokenomics Spain, una trobada de startups i inversors del sector de videojocs

1604

El primer Tokenomics Spain, una sèrie d’esdeveniments tecnològics a nivell nacional, es va celebrar amb èxit el dijous 30 de maig en el Polo de Contenidos Digitales de Màlaga. La trobada, organitzada per Tokenomics Spain en col·laboració amb el COITTA i lAAGIT, va reunir a mig centenar d’inversors i startups del sector dels videojocs.
Sota el títol “Tokens i Blockchain: finança el teu videojoc amb una ICO” diverses empreses locals de videojocs van poder gaudir d’un ecosistema creat per plantejar formes de monetización en el sector i crear sinergies entre inversors i professionals.
Diverses empreses que han llançat amb èxit una ICO – ofertes inicials de monedes virtuals que s’utilitzen per cobrir necessitats de finançament de tot tipus de projectes tecnològic–, com Arker Labs, van presentar els seus projectes amb l’objectiu d’aportar coneixements sobre aquest fenomen a Espanya.
El COITTA busca així donar solució als temors dels inversors i brindar casos d’estudi reals a empreses locals per dur a terme processos de finançament ICO lliures de risc i conformes a la legislació vigent.
A més, la trobada va abordar les possibilitats de monetització del sector esportiu. La plataforma Globaltalent, una Blockchain descentralitzada amb seu a Londres on els fans de l’esport poden invertir directament en els seus atletes favorits, va presentar a Màlaga els avantatges de la seva forma de finançament.
L’objectiu de Tokenomics Spain és crear un ecosistema per a aquelles empreses llestes per monetitzar amb noves tecnologies integrant les últimes solucions tecnològiques en els seus negocis.

Total Page Visits: 4007 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorLa XII Fira Nacional AOTEC de Telecomunicacions tanca amb l’assistència d’uns 2000 professionals
Artículo siguienteSubvencions per a l’adquisició i millora de competències professionals relacionades amb la tecnologia i la transformació digital

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí