Novetats ICAEN

1141

L’ICAEN treballa cada dia per la millora del servei que dona quant a CEEE.
Registre de certificats d’eficiència energètica d’edificis
El Model de representació que s’adjunta al formulari de sol·licitud d’inscripció al Registre de certificats d’eficiència energètica d’edificis, s’ha adaptat al nou Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea, en vigor des del 25 de maig de 2018.

Tràmits de la certificació energètica.

Eines virtuals de rehabilitació energètica
El Consorci Metropolità de l’Habitatge ha creat l’App Rehabilita, una llar eficient, una aplicació per a mòbils i tauletes per donar orientació sobre la reducció de la demanda energètica i la millora del confort que es poden aconseguir en un habitatge, en funció de les actuacions de rehabilitació que s’hi realitzin.
En la mateixa línia, l’ICAEN posa a disposició el Simulador de mesures de rehabilitació energètica, una eina que mostra la viabilitat tècnica i econòmica de les mesures de rehabilitació energètica als edificis residencials.

Total Page Visits: 1302 - Today Page Visits: 3
Artículo anteriorInformació de tramitacions a través de Telegram
Artículo siguienteLa Salle posa e marxa ENERHAT i ENERPAT, noves eines de rehabilitació energètica d’edificis

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí