Subvencions per a actuacions d’eficiència energètica en pimes i grans empreses del sector industrial

542

El passat 2 de desembre es va publicar la Resolució EMC/3239/2019, de 20 de novembre per la qual es fa pública la convocatòria de l’any 2019 per a la concessió de subvencions del Programa d’ajudes per a actuacions d’eficiència energètica en pimes i grans empreses del sector industrial, per les actuacions subvencionables descrites a l’article 6 del Reial decret 263/2019, de 12 d’abril,  i on s’estableixen les normes especials reguladores per a la concessió d’aquestes ajudes, que regiran en allò que no es disposi en aquesta convocatòria.

El termini per presentar sol·licituds és fins al 31 de desembre de 2020.

Beneficiaris/àries
Les beneficiàries de les ajudes han de ser una pime o una gran empresa del sector industrial. S’inclouen, també, les empreses de serveis energètics, entenent com a tals les que s’ajustin la definició més àmplia possible de les organitzacions que aportin aquest tipus de serveis. No oblidar que tots els beneficiaris/àries han de tenir establiment industrial a Catalunya.

Actuacions subvencionables
Aconseguir una reducció de les emissions de diòxid de carboni i del consum d’energia final, mitjançant la millora de l’eficiència energètica pel que fa a la seva situació de partida, i complir amb les condicions establertes per aquestes bases, justificant l’estalvi energètic i la reducció de les emissions de CO2.
Les actuacions d’estalvi i eficiència energètica han de complir els requisits que s’estableixen en l’annex IV del Reial decret 263/2019, i enquadrar-se en una o diverses de les tipologies següents:
1. Tipologia 1. Millora de la tecnologia en equips i processos industrials.
2. Tipologia 2. Implantació de sistemes de gestió energètica.

Termini i forma de presentació i sol·licituds
El termini de presentació de les sol·licituds per a les actuacions indicades es fins a que s’esgoti el pressupost disponible o, com a màxim, el dia 31 de desembre de 2020 i es presentaran per mitjans telemàtics i amb certificat digital segons el model normalitzat que estarà a disposició de les persones interessades al Canal Empresa. 

Total Page Visits: 632 - Today Page Visits: 2

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí