Subvencions per a actuacions d’eficiència energètica en pimes i grans empreses del sector industrial

728

El passat 2 de desembre es va publicar la Resolució EMC/3239/2019, de 20 de novembre per la qual es fa pública la convocatòria de l’any 2019 per a la concessió de subvencions del Programa d’ajudes per a actuacions d’eficiència energètica en pimes i grans empreses del sector industrial, per les actuacions subvencionables descrites a l’article 6 del Reial decret 263/2019, de 12 d’abril,  i on s’estableixen les normes especials reguladores per a la concessió d’aquestes ajudes, que regiran en allò que no es disposi en aquesta convocatòria.

El termini per presentar sol·licituds és fins al 31 de desembre de 2020.

Beneficiaris/àries
Les beneficiàries de les ajudes han de ser una pime o una gran empresa del sector industrial. S’inclouen, també, les empreses de serveis energètics, entenent com a tals les que s’ajustin la definició més àmplia possible de les organitzacions que aportin aquest tipus de serveis. No oblidar que tots els beneficiaris/àries han de tenir establiment industrial a Catalunya.

Actuacions subvencionables
Aconseguir una reducció de les emissions de diòxid de carboni i del consum d’energia final, mitjançant la millora de l’eficiència energètica pel que fa a la seva situació de partida, i complir amb les condicions establertes per aquestes bases, justificant l’estalvi energètic i la reducció de les emissions de CO2.
Les actuacions d’estalvi i eficiència energètica han de complir els requisits que s’estableixen en l’annex IV del Reial decret 263/2019, i enquadrar-se en una o diverses de les tipologies següents:
1. Tipologia 1. Millora de la tecnologia en equips i processos industrials.
2. Tipologia 2. Implantació de sistemes de gestió energètica.

Termini i forma de presentació i sol·licituds
El termini de presentació de les sol·licituds per a les actuacions indicades es fins a que s’esgoti el pressupost disponible o, com a màxim, el dia 31 de desembre de 2020 i es presentaran per mitjans telemàtics i amb certificat digital segons el model normalitzat que estarà a disposició de les persones interessades al Canal Empresa. 

Total Page Visits: 911 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorEls enginyers lamenten els “pals de cec” amb el patinet elèctric
Artículo siguienteCanvis en la tramitació dels expedients de solar

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí