L’obligatorietat de les notificacions via electrònica per a col·legiats

1291

A partir d’aquest mes, i d’acord amb la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (art. 14.2, 14.3 i 41.1), havia d’entrar en vigor l’obligatorietat de rebre les notificacions per via electrònica, actualment prorrogada fins al 2/10/2020, per als col·lectius següents:

• les persones jurídiques,
• les entitats sense personalitat jurídica (comunitats de propietaris, societats civils, herències jacents i comunitats de béns)
• els qui exerceixin una activitat professional per a la qual es requereixi la col·legiació obligatòria, per als tràmits i actuacions que portin a terme amb les administracions públiques en exercici de l’activitat professional esmentada, i
• els qui representin un interessat que estigui obligat a relacionar-se electrònicament amb l’Administració.

Pels tal de poder anar adequant-se a la llei, es pot començar per accedir a les notificacions electròniques de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) caldrà certificat electrònic (no s’hi podrà accedir amb idCat-mòbil ni utilitzant l’enviament de codi).
L’ATC habilitarà un formulari de contacte a través del qual, a partir del mes d’octubre es podrà facilitar una adreça de correu electrònic i un número de telèfon mòbil als quals s’enviarà l’avís de notificació electrònica. La manca d’aquest avís no afecta la plena validesa de la notificació.

Total Page Visits: 1524 - Today Page Visits: 3
Artículo anteriorEntrades per al IoT Solutions World Congres a Barcelona
Artículo siguienteDescomptes per assistir a El Trencanous del Ballet de Moscou

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí