Barometre davant l’impacte del COVID-19 sobre l’activitat en l’enginyeria tècnica de telecomunicació

662

El Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació (COITT) i l’Associació d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació (AEGITT) han elaborat el Baròmetre davant l’impacte del COVID-19 sobre l’activitat en l’enginyeria tècnica de telecomunicació d’Espanya. Una anàlisi per a la valoració de la recent evolució i expectatives del sector de les telecomunicacions, amb l’objectiu de millorar la situació dels ETT, davant la crisi sanitària que vivim al país.
El document s’ha elaborat el mes d’abril i la seva participació estava oberta a professionals de l’enginyeria de la telecomunicació i en la qual han participat 453 professionals d’aquest sector amb l’objectiu de recollir la visió dels professionals sobre l’impacte i les accions que s’estan duent a terme en les seves empreses en relació al COVID-19.”
Aquest Baròmetre COITT recull dades significatives i de gran importància:

  • El 91,4% dels ETT enquestats afirmen que la crisi sanitària ha accelerat els processos de transformació digital a Espanya.
  • El 80% dels professionals d’aquest col·lectiu mantenen el seu lloc de treball i ingressos davant la situació creada per COVID19.
  • El 56% de les empreses no han vist afectades l’evolució de les seves plantilles.Només el 16% estan en un ERTE segons les dades extretes d’aquesta enquesta.
  • L’increment del teletreball entre el col·lectiu ha estat del 51,1%. El 73,3% dels enginyers es va adaptar a aquesta modalitat de treball en remot en menys de 24 hores. Com a balanç del treball en remot dels ETT s’indica que el 84,4% s’ha adaptat sense problemes a aquesta modalitat laboral.

BAROMETRE COVID-19

El Baròmetre COITT és un estudi socioeconòmic en el qual, a través de les respostes ofertes pels ETT, es valora la situació actual del sector a Espanya, la qual cosa ens permetrà treballar en accions futures per a continuar potenciant el creixement del sector i el posicionament d’aquest col·lectiu.

Total Page Visits: 720 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl COETTC posa en marxa la Xarxa Catalana de Robòtica i Tecnologia Educativa
Artículo siguienteRC Assegurança

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí