Convocada la plaça de la discòrdia a l’Ajuntament de Cunit

1458

Després de 3 anys de batalla judicial entre el consistori cunitenc i el COETTC per la convocatòria del concurs-oposició lliure d’una plaça d’Enginyer municipal l’any 2013, el qual no s’adaptava a la legalitat, ja que no estava obert als ETT si no només als Enginyers Industrials, motiu pel qual el COETTC va interposar recurs contenciós-administratiu contra les bases d’aquesta. El 6 de març de 2016, però, va ser estimat a favor del col·legi i obligant a l’entitat local a convocar novament la plaça dins de la legalitat i afegint la titulació d’ETT entre els requisits per accedir a la mateixa, tal com demanava des d’un principi el COETTC.

Cal destacar que per presentar-se a la convocatòria cal l’Habilitació Professional expedida pel COETTC, sense la qual no es pot accedir a la plaça. És a dir, cal estar col·legiat per poder concursar a les convocatòries d’aquestes característiques.

Així, ara l‘Ajuntament de Cunit acatant la sentència núm. 232/2016 del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de 18 de març ha aprovat les bases i la convocatòria del concurs-oposició lliure, per a cobrir com a personal funcionari de carrera, una plaça de tècnic mig, subgrup A2 de titulació, escala administració especial, d’acord amb la oferta pública d’ocupació del consistori corresponent a l’exercici 2010 i dotada amb el sou corresponent al subgrup A2, pagues extraordinàries, triennis i altres emoluments establerts a la legislació vigent que corresponen als codis de la plantilla de personal F.9/5.
Pels col·legiats interessats podeu accedir RESOLUCIÓ I BASES

Total Page Visits: 1125 - Today Page Visits: 3
Artículo anteriorUn any més el COETTC participa a les jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya
Artículo siguienteL’Alcalde de Tarragona rep als representants del COETTC

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí