Google, Apple, Facebook i el nou amor incondicional pels països nòrdics

1115

Dinamarca, Finlàndia, Suècia o Noruega s’estan convertint en el centre neuràlgic de les grans empreses com Google, Facebook, … principalment provinents d’Estat Units, que veuen en aquests països la ubicació ideal per als seus nous centres de dades. El motiu. estabilitat política, energia barata, baixes temperatures i en creixement. Així ho demostra l’últim informe de BroadGroup.(notícia del diari digital Xataka) VEURE NOTÍCIA

Total Page Visits: 1723 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorJornada: L’Enginyeria és un grau organitzada per la METGEC
Artículo siguienteEntrega del títol habilitant professional al premi millor expedient en telemàtica de la URV

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí