Un ancià de 70 anys es passeja amb la seva bicicleta i 11 mòbils connectats a Pokémon Go

1397

Una de les tasques més complicades dels llops solitaris a Pokémon GO és la captura de gimnasos i les victòries en les incursions. Excepte explicades excepcions, derrotar per si mateix un gimnàs o vèncer a un Pokémon de nivell 3 o 5 en una raid és missió impossible, a no ser, és clar, que tinguis diversos comptes i els usis tots alhora. Hi ha gent que ho fa, que surt a passejar amb dos mòbils per tenir suport multi-compte, però gens té a veure amb aquest japonès de 70 anys que es passeja per Taiwan acompanyat d’11 mòbils i una bicicleta. VEURE NOTÍCIA

Total Page Visits: 1734 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorICAEN: Convocatòries d’ajuts en matèria d’eficiència energètica i energies renovables
Artículo siguienteNovetats per la CEEE

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí